24h/7

Florarie cu livrare flori in Bucuresti Non Stop

Home
|
|
Flori in ghiveci
|
Cosuri si aranjamente
|
|
|
Sorteaza dupa pret:
preturi reduse

Despre floraria noastra


Floraria noastra dateaza din anul 1991 si si-a inceput activitatea cu realizarea de aranjamente si buchete de flori pentru orice eveniment, ulterior adaugand si domeniul de comert ambulant plus livrare de flori la domiciliu in Bucurestii.

In magazinul nostru online veti gasi cele mai frumoase cosuri, buchete si aranjamente, lucrate din flori proaspete achizionate in fiecare dimineata din piata de flori, ele fiind puse spre vanzare la cele mai mici preturi din Bucuresti.

Toate pozele de pe acest site au caracter informativ, insa buchetele de flori, cosurile precum si aranjamentele florale sunt realizate conform descrierilor afisate. Prin numarul de flori se intelege numarul total de cupe, acest numar fiind diferit in unele cazuri in functie de numarul de cupe de pe tulpini.

Despre livrarea florilor in Bucuresti

Toate produsele ofertate in aceasta florarie online beneficiaza de livrare Gratuita in Bucuresti, fie ca e la domiciliu sau birou. Puteti trimite flori in Bucuresti Gratuit si fara nici un cost suplimentar prin serviciile de livrare ale florariei noastre.

Floraria noastra pune la dispozitia clientilor servicii de livrare flori in Bucuresti Non Stop in orice sector.

Livrarea este Gratuita de L-V fara restrictia unui anumit interval orar.

Exceptie de la livrarea Gratuita o fac zilele de Sambata si Duminica sau livrarile urgente cand este posibila tarifarea unei taxe speciale in valoare de 20 lei, curierii nostri putand ajunge in maxim 2 ore in orice locatie din Bucuresti din momentul unei confirmari ferme din partea clientului cu privire la o anumita comanda.

Comenzile livrate in ziua in care a fost plasata comanda vor fi tratate ca situatii de urgenta, caz in care se va plati o taxa suplimentara in valoare de 20 lei.

De asemenea fara restrictie livram flori in zilele de sarbatori, la orice ora chiar si noaptea la ora 12:00

Despre plata

Sistemul florarie noastre este foarte flexibil in asa fel incat plata sa fie efectuata atat la livrarea comenzii in mod numerar pe baza chitantei fiscale sau prin ordin de la plata in contul nostru deschis la ING BANK ROMANIA.

De asemenea pentru romanii aflati in afara tarii sau care nu se afla in Bucuresti putem face o livrare cu posibilitatea de plata prin sistemul Western Union sau Paypal. Va rugam sa ne contactati telefonic in cazul in care doriti sa efectuati o astfel de plata pentru a verifica daca produsul dumneavoastra poate fi realizat si livrat.

Firmele pot face decontarea pe baza facturii emise de noi si a chitantei fiscale (in cazul platii cash), iar pentru persoanele fizice se va elibera chitanta fiscala, ulterior acestora li se va trimite prin posta electronica factura semnata si stampilata.

Despre preturi

In general toate preturile afisate pe acest site corespund realitatii insa firma noastra isi rezerva dreptul de a modifica unele preturi fara a avea obligativitatea de a face modificari pe site in perioada anumitor sarbatori sau nume de sfinti cand preturile florilor sunt usor diferite fata de zilele obisnuite. (ex: Craciun, Paste, Martisor, 1 Martie, Valentines Day)

Buchetele si aranjamentele cu valoare mai mica sau egala de 50 lei nu au livrarea inclusa in pret.

Preturile afisate in acest magazin online nu contin TVA deoarece firma noastra este neplatitoare de TVA.

Apelati cu incredere la noi pentru a trimite flori mai ieftin in cel mai scurt timp la domiciliu sau birou.

 
Linie telefonica disponibila NonStop
 
Comenzile pot fi livrate in regim de urgenta in maxim 2 ore.
livrare flori
Orice comanda onorata in Bucuresti beneficiaza de livrare Gratuita
 
pret minim
Achizionand din floraria noastra va asigurati ca obtineti cel mai bun pret online existent in Bucuresti
 
 

comanda acum

tip de flori:
Florarie online cu livrare flori in 2 ore in orice sector din Bucuresti. Executii si expedieri prin curieri proprii buchete de flori ieftine, buchete de flori din crini sau trandafiri si alte flori de lux. Comanda cu incredere din floraria Livrari Flori Bucuresti orice buchet de flori si ai transportul Gratuit, un pret minim si confirmarea comenzii pe loc prin telefon.
|
|
|
|
livrare flori bucuresti, flori online bucuresti, florarie online bucuresti, trimite buchete de flori la domiciliu
Copyright @ 2014 Livrari Flori Bucuresti.ro